Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Kaasplateau 5 soorten

€ 11,00 (inclusief btw 9%)
Omschrijving

Inclusief druiven en kletzenbrood. 

BRUGSE BLOMME: rijpt in vochtige kaaskelders, wat zorgt voor een heerlijk lichte korst. Deze
elegante kaas van koemelk heeft een unieke en fluweelzachte smaak. witflora /
gepasteuriseerd. LAND: België, Brugge.
GEITENKAAS BOKKESRPONG: Deze geitenkaas is afkomstig van geitenhouderij De
Bokkesprong uit Veulen. Het is bereid volgens Frans recept: bestrooid met as en zout. De smaak
is vol en romig. De Bokkesprong is een echt familiebedrijf. Een in 1972 cadeau gekregen geit
staat aan de basis van de Bokkesprong. De boerderij beschikt over 300 Toggenburger geiten:
een fraai en sterk ras. Gepasteuriseerd
LAND: Nederland, Veulen.
L’EXQUIS HERVE: Deze kleine ‘stinkerd’ van koemelk is afkomstig van de gelijknamig
hoogvlakte in de buurt van Luik. De geur is krachtig maar de smaak is heerlijk mild.
Gepasteuriseerd / Roodflora
LAND: Belgie, de omgeving van Luik
ROTTERDAMSCHE OUDE: De rijping op sterke vurenhouten planken zorgt voor een nog betere
smaakontwikkeling. De basis van de kaas is heerlijke verse melk van Nederlandse koeien. De
kwaliteit van deze melk zorgt mede voor de uitgesproken en unieke smaak van De
Rotterdamsche Oude. Gepasteuriseerd / harde kaas / koemelk
LAND: Nederland, Rotterdam
OUDWIJKER COLOSSO: De Colosso is een stoere, grote blauwschimmelkaas van de exquise
melk van de ruige waterbuffel. Buffelmelk bevat veel meer vet en eiwit dan koemelk, daardoor
rijpt de kaas totaal anders. Door dit rijpingsproces krijgt de blauwschimmelkaas een prachtig
geraffineerde en complexe smaak. Oudwijker kazen worden gemaakt in de kaasmakerij in het
Utrechtse Lopikerkapel. De koeien grazen op de sappige weides aan het riviertje de Kromme
Rijn. Gepasteuriseerd / blauwflora
LAND: Nederland, Utrecht

Ook interessant

€ 3,95

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.