Geen producten (0)

Geachte gast,

 

Bedankt voor uw bestelling. Hierbij een korte beschrijving hoe u eenvoudig uw drie gangen menu kunt opwarmen.

Voor meer informatie kunt u ook kijken op onze facebook pagina of Instagram pagina, hier vindt u foto’s van de gerechten. Ook kunt u op de webshop terecht voor informatie en foto’s.

Wij hopen u hiermee te inspireren voor de opmaak van uw diner en wensen u een fijne avond.

 

Eet smakelijk.

Verwarmd de oven voor op 180 graden Celsius en bak de broodjes in circa 8 minuten af.

 

Voorgerecht:

De carpaccio is voor u al op een bord gesneden. Neem het bakje met de rucola sla en de gedroogde tomaat en verdeel dit gelijkmatig over de carpaccio. Strooi het kleine potje met parmezaanse kaas ook gelijkmatig over de carpaccio. Neem het potje met truffel mayonaise en verdeel deze ook in lijntjes over de carpaccio. Leg hier bovenop de bladerdeeg stengel. Voeg eventueel nog wat peper en zout zelf toe als u dit wenst.

Hoofdgerecht:

Verwarm de oven voor op 180 graden celsius en zet een pan water op het vuur en breng dit aan de kook.

Haal de eendenborst circa 20 minuten voor gebruik uit de koelkast zodat deze al wat op kamertemperatuur komt. Haal de eend uit het vacuüm en leg deze in een ovenschaal of oven bestendig plateau met bakpapier op de vetkant in de schaal of plateau. De gratin dauphinois kunt u ook al bij de eendenborst in de schaal of plateau neerleggen.

(De eendenborst is al voorgebakken en medium gegaard)

Warm de eendenborst en de gratin voor circa 10-14 minuten op in de oven.

Leg het zakje groenten ook voor circa 10 minuten in het hete water. LET OP: als het zakje in het water ligt mag het water niet meer koken! zet het vuur laag zodat het water niet meer kookt maar wel heet blijft.

Doe de saus in een pannetje en breng kort aan de kook. Voor een schuimende saus kunt u deze opschuimen met behulp van een staafmixer.

De saus kunt u ook zonder dekseltje warm maken in de magnetron voor circa 1-2 minuten op 800 watt.

 

Opmaak: Knip het zakje groenten open en leg de groenten in het midden van het bord. Leg de gratin met behulp van een spatel links naast de groenten.

Leg de eendenborst met de vetkant op de snijplank en snij mooie dunne plakjes. Leg deze vervolgens trapsgewijs neer op de groenten. Dresseer de saus een klein beetje over de eendenborst en eromheen. Garneer af met het takje erwtenscheut en wat truffel aardappelchips.

 

Dessert:

Zet de bombe van limoen en framboos links van het midden op het bord. Leg de compote naast de bombe en leg hierop de druppels merengue. Garneer af met wat atsina cress (smaak: anijs)

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.